Losse sessie

Een pas op de plaats

Een check-up wanneer jij dat nodig hebt, zonder een heel traject aan te gaan. Een pas op de plaats: waar sta je nu? wat heb je nodig om verder te kunnen?

Een pas op de plaats

Het 'Pas op de plaats' coachgesprek is een strippenkaart van 5 losse coachgesprekken die jij kunt inzetten wanneer je daar behoefte aan hebt.

Soms heb je na het volgen van een coachtraject de behoefte om het geleerde weer op te frissen, of je loopt onverwacht tegen situaties aan waarin je het gevoel hebt vast te blijven zitten.

Of je merkt dat er uitdagingen in je leven zijn, waarbij je meer stress ervaart.

Dan kan een 'Pas op de plaats' strippenkaart helpend zijn. Een check-up: waar sta ik nu en wat heb ik nodig om verder te kunnen.

Begeleiding van een professioneel coach kan je dan net even dat zetje in de rug geven wat je nodig hebt.

Het Pas op de plaats coachgesprek zorgt voor...

  • ... een wake-up call: geeft je inzichten zodat je weer verder kunt

  • ... meer zelfvertrouwen en een gevoel van eigenwaarde

  • ... minder stress en meer rust in je hoofd en in je leven

  • ... bewustwording: wat zijn jouw behoeften en verlangens en wat maakt je gelukig?

Plan het 'Pas op de plaats' coachgesprek wanneer jij dit wilt, wanneer het jou uitkomt of wanneer jij er behoefte aan hebt.

Maak tijd voor de dingen die je energie geven. Luister naar je innerlijke stem en volg je intuïtie door met aandacht te genieten van de kleine momenten.

De strippenkaart

Een strippenkaart met 5 coachgesprekken van maximaal 90 minuten.

Je bepaalt zelf met welke frequentie je de sessies wilt plannen. De strippenkaart is 1 jaar geldig na betaling.

Tijdens de sessies bespreken we jouw hulpvraag of situatie en gaan er direct mee aan de slag. Na de sessie heb je voldoende tools gekregen om zelf verder te kunnen.

Reviews

Voordat ik bij Marijke kwam was ik erg moe en verdrietig. Had weinig zelfvertrouwen en kon mijn grenzen niet bewaken. Ik liep vast op mijn werk omdat ik altijd klaar stond voor iedereen. Door het coachtraject heb ik weer meer zelfvertrouwen, kan ik duidelijker mijn grenzen aangeven en goed voor mezelf opkomen. Ik heb geleerd mezelf meer op de eerste plaats te zetten. Marijke heeft mij regelmatig een spiegel voorgehouden is empathisch, vriendelijk en professioneel. Luistert zonder te oordelen.

Elaine | Apeldoorn

Hopeloos voelde ik me. Ik kon niet meer: wist niet meer wie ik was, wat ik wilde en schaamde mij voor mijn daden. Ik had hulp nodig. Het voelde heel vertrouwd met jou. Je bent oordeelloos en dat straal je ook echt uit. Daardoor voelt het heel veilig om alles te zeggen. De opdrachten die je gaf zijn heel waardevol geweest en zorgden voor veel inzichten. Met praten alleen kan je dat niet altijd bereiken. Ik ben echt heel erg bereid geweest naar alles in mij te kijken en te leren omarmen. Van mezelf te gaan houden. Nu ik meer zelfliefde ben gaan toepassen in mijn leven en ik zelf gelukkiger ben, merk ik dat mijn omgeving daar automatisch op meelift, zonder moeite. Je bent een hele lieve, zachte vrouw met een goed hart, die als het moet ook heel duidelijk en recht voor de raap kan zijn. De praktijk is fantastisch! Het voelt huiselijk en warm. Bedankt lieve Marijke, ga vooral door met wat je doet!

Charon | Apeldoorn

Ik voelde me gejaagd/geleefd en veel onrust in mijn lijf en hoofd. Ook voelde ik me niet geliefd of belangrijk. Door het gemis van structuur in mijn leven en maar blijven rennen voor iedereen, liep ik vast. Steeds maar hopen dat je het voor iedereen goed doet. Hoe fijn is het dan dat iemand je hierin structuur kan bieden omdat je het zelf niet meer overziet. Marijke laat je zien hoe belangrijk je zelf bent. Dat ik er meer mag zijn, meer voor mezelf moet opkomen. En te leren niet voor een ander in te vullen. Hiervoor is nu een goede basis gelegd en heb ik geleerd om wat vaker aan de handrem te trekken. Marijke is bevlogen en hartelijk. Ze geeft iemand het gevoel waardevol te zijn.

Martine | Vaassen