Tarieven bij coaching

Jezelf leren kennen begint met kiezen voor jezelf

Zonder zelfkennis hebben we geen richtingaanwijzer in een leven vol mogelijkheden.

Coaching helpt je om te leren van binnenuit naar buiten te kijken: van hoofd naar hart! Afstemmen op je gevoel. Leren navigeren op je innerlijke kompas.

De tarieven

Life coaching

'Sterker in je schoenen staan'

€ 949,-

Een coachtraject bestaande uit 8 individuele sessies van plm. 75 minuten per sessie.

Betaling in 3 termijnen mogelijk.

 

Stress coaching

'Grip op stress'

 

€ 1.449,-

Een coachtraject bestaande uit 12 individuele sessies van 60 - 90 minuten.

Betaling in 4 termijnen mogelijk.

 

Burn-out coaching

'Je burn-out de baas'

 

op aanvraag

Een burn-out is voor iedereen weer anders. Daarom is dit traject maatwerk. Vraag een gratis adviesgesprek aan en ontvang een advies op maat.

Strippenkaart

'Pas op de plaats'

 

€ 599,-

Een strippenkaart voor 5 losse coachgesprekken wanneer jij dit wilt. Losse sessies van 75 minuten.

 

 

Reviews

Ik had veel vragen en onduidelijkheden over mijn persoonlijke situatie. Door het traject bij Marijke heb ik geleerd duidelijke keuzes te maken en ben deze nu verder aan het uitwerken. Het traject heeft mij meer duidelijkheid en zekerheid gegeven over mijn keuzes en de situatie waarin ik zit/zat. Marijke heeft geduld en weet de juiste vragen te stellen. Daarbij weet ze tot je door te dringen tot de kern van het probleem.

Kitty | Twello

Voor ik bij Marijke kwam had ik erg weinig zelfvertrouwen en veel last van faalangst. Ik kwam niet voor mijzelf op, kon geen nee zeggen en zette mijzelf op de laatste plaats. Daarnaast was ik een perfectionist, alles maar goed willen doen waardoor ik steeds meer op mijn tenen moest lopen. Inmiddels heb ik geleerd dat ik er ook mag zijn. Lief mag zijn voor mijzelf. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en heb leren omgaan met mijn faalangst. Mijn perfectionisme heb ik meer onder controle gekregen. Daarnaast heb ik ook geleerd om mijn verleden achter mij te laten. Dat is geweest en ik kan er niets meer aan veranderen. Marijke is eerlijk en oprecht. Het voelt heel vertrouwd om met haar te praten. Marijke, je bent een hele fijne coach.

Wilma | Apeldoorn

Ik was mezelf verloren. Ik leefde niet naar de kernwaarden die ik zelf heel belangrijk vind. Door het coachtraject heb ik de belangrijkste kernwaarden en -kwaliteiten weer goed op de radar. Daardoor kan ik nu snel ingrijpen om te voorkomen dat ik in mijn valkuilen beland. Marijke heeft mij geholpen om weer naar mijn innerlijke basis te komen. Ik heb mezelf weer goed leren kennen. Marijke doet dat op een mooie, persoonlijke manier.

Adri | Apeldoorn

Mijn werkwijze

 • Genoemde prijzen zijn vrij van BTW en bestemd voor particulieren. Betaalt je werkgever of een andere instantie dit coachtraject, dan maak ik graag een offerte op maat.

 • Elk coachtraject start met een adviesgesprek (intake / kennismaking). Dit gesprek is gratis en duurt plm. 45 - 60 minuten.

 • Na afloop van het adviesgesprek maak ik een inschatting of ik jou kan helpen met je hulpvraag. Daarnaast vind ik het zeker zo belangrijk dat wij een klik hebben.

 • Ieder persoon is anders en heeft andere begeleiding nodig. Daarom is elk coachtraject weer anders en afgestemd op de persoon. Het is belangrijk dat we steeds kijken naar wat jij op dat moment nodig hebt.

 • Ik bespreek samen met jou mijn voorstel over de inhoud en het tarief van het coachtraject.

 • Een coachsessie duurt plm. 75 minuten. Genoemde prijzen zijn inclusief voorbereidingstijd en verslaglegging.

 • Mocht geld een probleem zijn, laat het me weten. Ik leef en werk vanuit de overtuiging dat geld geen belemmering mag zijn om de juiste hulp te krijgen. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Vergoedingen

Particulieren kunnen op verschillende manieren de kosten voor een coachtraject geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen.

 • Via de werkgever
  De werkgever reserveert vaak een opleidingsbudget per medewerker. Informeer eens bij je werkgever, leidinggevende of bij personeelszaken wat de mogelijkheden zijn.

 • Via het PGB
  Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen de kosten van het coachtraject via het PGB vergoed krijgen. Voor meer informatie en de voorwaarden voor een PGB kun je terecht op de site van de belangenvereniging Per Saldo PGB.

 • Via de Arbo-dienst van het bedrijf
  Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van coaching te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld als het coachtraject gericht is op het herstellen van een burn-out, burn-out preventie en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij kun je contact opnemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

 • Via het UWV
  Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen in het belang van je herstel en re-integratie. Je kunt met het UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget beschikbaar waarmee je het coachtraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

 • Als zzp'er
  Heb je een eigen bedrijf of werk je als zzp'er dan kun je de kosten van het coachtraject opvoeren als bedrijfskosten.

Het effect van coaching

Werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Dat je leert voelen wat jij nodig hebt en ontdekt wat je echt wilt in het leven.

Hoi!

Ik ben Marijke en ik ben professioneel Life coach en coach bij stress en burn-out.

Als coach/counseler begeleid ik je graag bij het ondezoeken van jouw persoonlijke situatie: waar loop je tegenaan en wat wil je graag veranderen? Waar zit je pijn en welke problemen kunnen we aanpakken?

Daarnaast brengen we de behoeften en verlangens in kaart. Want dingen doen waar je van geniet en waar je blij van wordt geeft minder stress, maakt gelukkig en geeft energie.

En dat gun ik jou!

Kies voor jezelf. Geef prioriteit aan hoe jij je voelt. Het is nu tijd voor jou.

Hoe beter jij je voelt, hoe meer je van betekenis kunt zijn voor anderen.

Waarom coaching?

In onze huidige samenleving nemen we niet vaak de tijd om bij onszelf stil te staan. Alsof het leven je achterna zit met alles wat gedaan moet worden.

Je denkt aan alles en iedereen, maar ervaart geen ruimte voor jezelf. Geen moment om rustig te relaxen of te doen wat je het liefst zou willen.

Ergens doen we dus iets fout. We laten ons leven. Omdat we willen voldoen aan de verwachtingen van anderen en continu de druk voelen van onze verantwoordelijkheid en van het nemen van de juiste beslissingen.

Van jongs af aan hebben we geleerd om ons aan te passen en onze omgeving prioriteit te geven boven onszelf. We hebben onszelf steeds weggecijferd.

Daarom is de balans zoek. We hebben teveel gegeven en nemen te weinig.

Daarvoor heb je coaching nodig. Een spiegel die je laat zien wat je doet. Je bewust maken van wat je doet en je vaardigheden leren hoe je hier beter mee om kunt gaan. En dit gaat niet vanzelf. Nee, dit gaat stapje voor stapje. Een aanpak die alle aspecten van ons dagelijks leven betreft. En dat kost tijd.

Lees hier meer over coaching.

Reviews

Voordat ik bij Marijke kwam was ik veel met mezelf bezig. Onzeker en ik spiegelde mij veel aan mijn omgeving en familie. Ik was niet wie ik wilde zijn. Door het traject heb ik geleerd voor mezelf te kiezen en eigen keuzes te durven maken. Ik heb mijzelf beter leren kennen, kan weer meer ontspannen genieten van de leuke dingen die ik doe. Ik heb veel handvatten gekregen hoe ik hier mee om kan gaan. Marijke nam de tijd, luisterde geduldig en speelde daar vakkundig op in, zodat ik bepaalde patronen leerde herkennen, waar ik mee aan de slag ben gegaan. Een intensief traject, maar wel heel waardevol!

Cornelis | Ermelo

Voordat ik in therapie ging merkte ik dat ik terug zakte in een burn-out. Ruim een jaar geleden heb ik dit voor het eerst gehad. Ik voelde mij somber, gestrest, opgejaagd, ik kon geen keuzes maken en twijfelde enorm aan mijzelf. Ik wist niet meer wat ik met mezelf aan moest en had een helpende hand nodig die mijn weer op het rechte pad bracht en moest mezelf weer leren vertrouwen. Na veel intensieve sessies, met een lach en met een traan, heb ik mooie inzichten gekregen in mezelf: hoe hoofd en lichaam samenwerken. Zeer bijzonder en inspirerend vond ik het. Marijke is een coach die goed luistert en doorvraagt. Ze komt snel tot de kern waardoor we al snel de bron konden aanpakken. Met een mooi resultaat als gevolg: ik zit weer lekker in mijn vel, durf voor mezelf op te komen en denk niet steeds wat anderen er van vinden. Het verleden heb ik een plekje kunnen geven en leren begrijpen waarom dingen zo zijn gelopen. Ik heb gelukkig de stap durven zetten om het te veranderen en ben er trots op, niks gaat vanzelf maar met een beetje hulp kom je een heel eind.

Gerard | Vaassen

Omdat ik overspannen ziek thuis zat en ik daarnaast ook moeite had om met mijn hooggevoeligheid om te gaan, heb ik contact gezocht met Marijke. Ik ben heel tevreden over het coach traject. Ondanks dat het intensief en confronterend was, heb ik het als een veilige plek ervaren en kon ik echt open zijn. Marijke speelde steeds in op wat nodig was. Zo heb ik mijzelf beter leren kennen en geleerd vrijheid te nemen om uit te zoeken wat ik wil en wie ik ben; voor mezelf en anderen. Dit is enorm belangrijk voor mij. Ik ben een gevoelsmens en als het niet goed voelt dan uit zich dat in gedrag. Het is zo waardevol voor mij geweest. Dank je wel Marijke. Ik ben je zo dankbaar voor alles wat je al hebt geboden!

Maxime | Vaassen

Gratis adviesgesprek

Ben je tot de conclusie gekomen dat je mijn hulp wel kunt gebruiken? Dat het jou alleen niet lukt?

Als gediplomeerd Life coach en gecertificeerd stress en burn-out coach kan ik je helpen bij jouw persoonlijke proces.

Heb je vragen over de diverse mogelijkheden of over de tarieven? Neem dan contact met me op.

Je kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier op deze website. Ik help je graag verder.

Wil je een gratis adviesgesprek? Maak dan rechtstreeks in mijn agenda een afspraak. We bespreken dan jouw situatie en welke mogelijkheden ik jou te bieden heb.